پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت بازار طلای تهران تعطیل شد قیمت بلیت اتوبوس تهران-کربلا تمدید خودکار قرارداد‌های اجاره با سقف ۲۵ درصد به تصویب سران قوا رسید مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس

روسیه و ترکیه سامانه پرداخت مشترک راه‌اندازی می‌کنند

روسیه و ترکیه سامانه پرداخت مشترک راه‌اندازی می‌کنند سفیر روسیه در ترکیه گفت که دو کشور در حال ایجاد یک سامانه پرداخت کارت اعتباری مشترک هستند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 12
کد خبر: ۱۷۲۸۰۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از راشاتودی، الکسی یرخوف، سفیر مسکو در آنکارا گفت که پس از تهدید آمریکا، نسبت به تحریم ترکیه به خاطر استفاده از سامانه کارت اعتباری «میر» روسیه دو کشور تصمیم گرفتند جایگزینی مشترک برای این سامانه ایجاد کنند و کار برای توسعه این سامانه در حال انجام است.

سامانه اعتباری میر در سال 2014 و توسط بانک مرکزی روسیه به‌عنوان شکل بومی کارت‌های اعتباری ویزا و مسترکارد ایجاد شده است.

تاکنون چندین کشور هم از جمله ترکیه، ویتنام، ارمنستان، کره جنوبی، ازبکستان، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، اوستیای  جنوبی و آبخازیا بستر استفاده از سامانه میر را در سامانه‌های بانکی خود فراهم کرده‌اند.

در ماه آگوست سال گذشته 5 بانک ترکیه‌ای به سامانه میر وصل شدند که به گردشگران روس امکان استفاده از کارت‌های اعتباری میر در ترکیه را می‌داد، اما دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا، اخیرا هشدار داده که هر نهاد مالی که خارج از روسیه از سامانه میر استفاده کند را تحریم‌ می‌کند.

در واکنش به این تهدید بانک‌های ترکیه استفاده از سامانه میر را متوقف کردند و قزاقستان و ویتنام نیز سیاست مشابهی را در پیش گرفتند.

سفیر روسیه در ترکیه اعلام کرده که دو کشور در حال ایجاد یک سامانه جایگزین میر هستند، اما هنوز زود است که درباره نتایج آن اظهارنظر کنیم.

الکسی یگارمین، دبیر شورای عالی تجاری روسیه - ترکیه چند وقت پیش اعلام کرد که کار توسعه این سامانه تا فصل تابستان پایان خواهد یافت./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار